top of page

Tai Chi (Taiji) er yoga i bevægelse, hvor principperne er illustreret ved Yin/Yang symbolet, som vi kender fra ældgammel kinesisk filosofi. Tai Chi er bevægekunst, et før-sprogligt studie i feltet mellem tilsyneladende polariteter.

Tai Chi Live følger et trin-for-trin undervisnings- og træningsprogram, sammensat af elementer fra de Tai Chi relaterede og spirituelle traditioner min lærer, Taiji ekspert Patrick A. Kelly er funderet i, en syntese af daoistisk/buddistisk- og sufi/gnostiske traditioner. Tai Chi linien omfatter Yang Luchang -Yang Chengfu- Zheng ManChing- Huang XingXian- min lærer Patrick Kelly- Rita Kahn. De principper man lærer, kan udover til spirituelle- og kampsports formål, også anvendes i ens hverdagsliv, nemlig på alle de forskellige planer, hvor livet udfolder sig og mennesker gror

Det er bedst at mødes 2 gange ugentligt, hvis muligt. 

RITA KAHN

Efter at have lært og praktiseret Tai Chi intensivt i Danmark i flere år, læste jeg som led i et større selvstudie blandt andet "RELAX, DEEP MIND, Taiji Basics" af Tai Chi ekspert Patrick A Kelly (fås som e-book: https://gumroad.com/I/LKRX )

 Den tradition der bliver undervist i stammer i lige linie fra Yang Luchang/Yang Chengfu/Chen Manching/Huang Xing Xian/Patrick Kelly. 

Efter at have studeret hans hjemmeside, og besluttet at tage kontakt, deltog jeg i et seminar i Zurich. Man kunne ikke undgå at bemærke den store kvalitet der var i undervisningen, som simultant inddrog både krop, følelser, mental anstrengelse og ikke mindst dyb bevidsthed (Deep Mind). Efter dette møde med en karismatisk lærer, som seriøst, intelligent og med stor dybde, transmitterer en levende, autentisk Tai Chi, følte jeg stor glæde. I årene der fulgte, har jeg deltaget i Patrick Kelly´s workshops/kurser/seminarer i Carlile, London, Paris, Zürich, Wien, Barcelona, Berlin, Hamborg.  Efter 20 års undervisning i Europa, rejste Patrick Kelly i 2013 til Kina og oprettede ninecloudsstudio midt i Shanghai.

Både bagudrettet og fremadrettet styrkes udviklingen ved kontinuerlig kontakt med Patrik Kelly og senior studerende og ved intensitet, nøjagtighed, kvalitet og dybde i både Taijitræning og -undervisning.

Af og til genem årene, har der været afholdt internationale træninger og seminarer i København.

(Link til Patrick kelly`s hjemmeside med yderligere information om Patrick A Kelly og meget andet spændende  ( https://patrickkellytaiji.com ))

Rita Kahn er uddannet speciallæge og akupunktør, med indgående kendskab til kroppens normaltilstande samt sygdommene. Hun har arbejdet på, at udvikle sin viden og lægekunst i mange år og har siden barndommen, haft dyb interesse i, at lære mere om mennesket og den verden vi bebor. 

Hun er Akupunktør, uddannet ved Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur.

I 2012 grundlagde hun TaiChiLive, en skole for Taiji i Danmark, udgående fra Københavns-området. Hun lægger stor vægt på, at undervisningen er en ægte transmission af den undervisning, hun selv løbende modtager af Taiji ekspert Patrick A Kelly

Hun har familie og 2 voksne sønner


bottom of page