top of page

Tai Chi (Taiji) er yoga i bevægelse, hvor principperne er illustreret ved Yin/Yang symbolet, som vi kender det fra ældgammel kinesisk filosofi. Tai Chi er bevægekunst, et før-sprogligt studie i feltet mellem tilsyneladende polariteter.

Tai Chi Live følger et trin-for-trin undervisnings- og træningsprogram, sammensat af elementer fra de Tai Chi relaterede og spirituelle traditioner min lærer, Taiji ekspert Patrick A. Kelly er funderet i, en syntese af daoistisk/buddistisk- og sufi/gnostiske traditioner. Tai Chi linien omfatter Yang Luchang -Yang Chengfu- Zheng ManChing- Huang XingXian- Patrick A. Kelly. De principper man lærer, kan udover helbreds- og kampsports formål, også anvendes i hverdagslivet og livsfilosofisk, ja på alle de forskellige planer, hvor livet udfolder sig og mennesker gror

RITA KAHN

Efter at have lært og praktiseret Tai Chi intensivt i Danmark i flere år, læste jeg som led i et større selvstudie blandt andet "RELAX, DEEP MIND, Taiji Basics" af Tai Chi ekspert Patrick A Kelly (bogen kan købes på en af de nedenstående hjemmesider.

 Den tradition der bliver undervist i, stammer i lige linie fra Yang Luchang/Yang Chengfu/Chen Manching/Huang Xing Xian/Patrick Kelly. 

Efter at have studeret hans hjemmeside, og besluttet at tage kontakt, deltog jeg i et seminar i Zurich. Man kunne ikke undgå at bemærke den store kvalitet der var i undervisningen, som simultant inddrog både krop, følelser, mental anstrengelse og ikke mindst dyb bevidsthed (Deep Mind). Efter dette møde med en karismatisk lærer, som seriøst, intelligent og med stor dybde, transmitterer en levende, autentisk Tai Chi, følte jeg stor glæde. I årene der fulgte, har jeg deltaget i Patrick Kelly´s workshops/kurser/seminarer i Carlile, London, Paris, Zürich, Wien, Barcelona, Berlin, Hamborg.  Efter 20 års undervisning i Europa, rejste Patrick Kelly i 2013 til Kina og oprettede ninecloudsstudio midt i Shanghai.

Både bagudrettet og fremadrettet styrkes udviklingen ved kontinuerlig kontakt med Patrik Kelly og hans seniorstuderende.

 TaiChiLive har af og til afholdt internationale træninger/seminarer i København, i samarbejde med seniorstuderende.

Nedenfor finder du Links til Patrick Kelly`s hjemmesider med yderligere information om Tai Chi, hans bøger og meget andet spændende 

https://patrickkellytaiji.com
https://worldwideway.org
https://worldwidepress.org

Rita Kahn er uddannet læge på Københavns Universitet,  hun er speciallæge i Patologi samt Akupunktør, uddannet ved  Dansk medicinsk Selskab for Akupinktur og hun har altid haft en stor interesse for såvel vestlig som østlig lægegerning og filosofi. Sideløbende hermed, har hun de sidste 20 år arbejdet intensivt med menneskets psyke, drømme, meditation og Tai Chi.

I 2012 grundlagde hun TaiChiLive, en skole for Taiji i Danmark, udgående fra København. Hun lægger stor vægt på, at undervisningen er en autentisk transmission af den undervisning, hun selv løbende modtager af Taiji ekspert Patrick A Kelly

Hun har familie og 2 voksne sønner


bottom of page